Part 2: Aksesori Domo-kun yang cun !

Assalamualaikum ,salam 1blogger :)

Aku ada tunjukkan beberapa aksesoris Domo-kun dalam post yang lepas-lepas (klik SINI bagi yang belum tengok).

Jom kita tengok lagi aksesoris menarik yang lain :

beg dompet Domo-kun, berdasarkan corak dan reka bentuk, sesuai untuk perempuan je kot ~.~ hehe



suka makan dan suka Domo-kun juga?sekarang anda boleh menggabungkan kedua-dua minat tersebut dalam satu masa.hehe



Note book Domokun.macam buku biasa ,cuma pattern Domokun je.



jam tangan khas Domokun, kalau rm10 boleh la aku beli.haha



Bukan ni je jenis keychain Domokun yang ada .banyak lagi kalau korang rajin mencari



Set Alat tulis Domokun,kenapa warna kuning?bergabung dgn Spongebob ke?haha


Banyak lagi aksesoris Domo-kun kat dunia ni.
Kalau aku nak nyatakan semua 10 entri pun tak cukup !hoho ,

Kalau suka entry ni jangan lupa like and share !
Sekian :)

2 comments:

Danish Fairoz said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Lulu caldina said...

Selamat pagi!!!!!
sihat tak hari ni???
lulu datang sini up-trafik *wink