Tak lama lagi, aku akan ada jiran :D

Assalamualaikum ,salam 1bloggers :)

Yeay !! Tak lama lagi aku akan ada jiran blogger buat pertama kalinya !

Jiran blogger tu bermaksud ,aku dan 'dia' akan bertukar RSS FEEDS . Maknanya ,di blog aku ,akan ada Recent Post blog 'dia' , di blog 'dia' pula akan ada Recent Post blog aku .

Dengan berbuat demikian ,maka kedua-dua pihak akan mendapat manfaat bersama .
Dengan cara ini , InsyaAllah trafik kedua-dua blog akan meningkat. Bukan trafik je ,malah followers ,blog readers , like ,share , semua tu akan meningkat InsyaAllah !

Kat entri ni aku takkan dedahkan siapa orangnya ,tapi gambar kat bawah ni merupakan 'clue' orang yang bakal menjadi jiran baru aku,hehe :)




Dapat teka siapa ?
Kalau dapat teka ,tahniah ,anda memang hebat !!hehe

Tunggu dan lihat siapakah gerangannya :)

4 comments:

Budak Botak said...

he3, haris kaito?

Entry terbaru -> Senarai Facebook Korang Boleh Share / Ping Entry Blog Korang... (",)

Mohd Zakwan said...

Shhhh , dah tahu ,diam-diam je la .hahaha xD

Haris Kaito said...

smart larr gamba tuh!

Mohd Zakwan said...

Haha ,gamba kau la haris