Masuk GIVEAWAY tak pernah menang :(



Assalamualaikum

Hurm ,sodih nye. Entri kali ni ada berbaur sedih sikit .

Zakwan dah banyak masuk giveaway /contest /ape2 je la orang panggil ! Takde la byak mane ,setakat ni baru je 3-4 giveaway Zakwan masuk .haha

Tapi ,malangnya ,satu pun tak menang :(
Memang sedih .
Adakah aku ni kurang bertuah ? Apa salahku ! !

tengok kucing-kucing ni ,diorang pun turut bersedih bersama :(





Hehe ,takda maknenyer nak bersedih-sedih .Mungkin bukan hari kita lagi ,maybe next time berturut-turut Zakwan menang Giveaway ! Ha, senyum sampai ke telinga lah jawabnye ! Hehe
Memang adat pertandingan ,ada yang menang ada yang kalah .
Takpe ,lain kali Zakwan akan masuk semua giveaway/contest yang blogger Malaysia anjurkan ! Hehe ,InsyaAllah .


ape kene dengan mamat atas ni ?haha


Kalau Zakwan menang apa-apa giveaway,nanti Zakwan nak buat sujud syukur! Cewahh xD

Aku tahu dan pasti ramai kat luar sana senasib macam aku,.
Pesanan buat mereka : jangan putus asa .kalau tak menang ,jangan sampai bunuh diri pulak ! Hehe ,teruskan masuk GA yang dianjurkan para blogger ,kalau menang kongsilah hadiah dengan Zakwan ! Kehkehkeh .

Jadi kat sini ,ingin Zakwan simpulkan ,korang rajin-rajin lah masuk GA . Bukan susah mana pun,buat entri dah patuhi syarat-syaratnya !

Sekian dan terima kasih sudi baca :)

11 comments:

Haris Kaito said...

Haris pun tak penah menang~uwaaaa~ha3...
zakwan buat laa GA...tapi mesti amik Haris jadi pemenang yerk...hu3...

Mohd Zakwan said...

Nampaknye kita senasib.haha
Aku nak buat GA ? Tak dapat je ,haha
Haris ar sepatutnya.follower dah ramai tu, KALAU BUAT GA mesti ramai join punyer.buat la ! Hehe

✿....rossa alina....✿ said...

same la kite..sbb tu la skrg malas nak join2 menatang2 tu..huhuhuhu..xpe la..bg chance kat org lain je..hmm..

amirah syahida said...

same2 :)

Mohd Zakwan said...

Rossa : eh ,jgn la putus asa. Join jer mana2 GA.mane tahu menang ,hehe

Mohd Zakwan said...

Amirah: hehe ,senasib la kite xD

nba-Nur said...

Jangan putus ada Zakwan..cuba lagi ye..

Mohd Zakwan said...

Nur : okay ,thanks bg smgt ,ngehehe :)

Mohd Zakwan said...

Nur. .orait ..haha :)

farhan said...

saya pernah menang skali blogger malaya punya haha..salah tulis ke tu..blogger malaya la bukan blogger malaysia

Mohd Zakwan said...

Farhana : tahniah la pernah menang, zakwan tak pernah menang langsung .hehe