Jom Join Bloglist Jamaluddin.net


Nak Join ? Klik SINI

Assalamualaikum . Jom kita join Bloglist Jamaluddin.net !!

Kenapa aku nak masuk Bloglist Jamal ?
Kita sedia maklum yang Blog Jamaluddin.net boleh tahan juga Trafik nye setiap hari .
400-500 UV sehari tu :0
Jadi , harap-harap yang UV ke blog Jamal tu akan tekan link ke Blog Zakwan . seterusnya menaikkan Trafik di blog Zakwan pula .hehe :)
Tulah , kalau ada bloglist mana-mana blog anjurkan, zakwan nak join . Rugi kalau tak join .hehe :)

Kenapa Jamal patut pilih blog aku untuk menang ?
Untuk makluman semua, sesiapa yang join bloglist ni juga akan ada habuannyer :0
Jom tengok hadiah nyer kat bawah ini :

~Jamal akan pilih 3 Blog terbaik dan letakkan Blog tersebut di Bloglist Pilihan Jamal. Bloglist nie akan sentiasa memaparkan link blog korang secara tetap dan tidak bergantung kepada kekerapan korang update blog.
~Jamal akan buat entry khas untuk pemenang segmen bloglist ini dan akan menjadi Sticky Post selama 12 Jam. InsyaAllah korang akan dapat tambahan traffic dari entry khas ini.

Tengok tu , bloglist pun ada hadiahnyer :D tula berminat nak join,hehe
Jamal harus pilih Zakwan sebagai pemenang, sebab blog Zakwan boleh dikira baru sebab baru je 3 Bulan nak dekat 4 Bulan berkecimpung dalam bidang Blog . Jadi , kalau Zakwan terpilih sebagai pemenang , diharap sedikit sebanyak akan memberi Zakwan semangat untuk terus berblogging ! bukan itu sahaja, diharap blog Zakwan dijadikan medan oleh para blogger sekalian untuk menambah kenalan. hehe

Harap-harap aku menjadi pemenang segmen bloglist ini !!! hehe :)
Sekian .. peace (Y)

1 comment:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Terima Kasih kerana korang semua dah support dan join Segmen Bloglist Jamaluddin.net nie ye.

Dan tahniah kepada Zakwan kerana sudah terpilih untuk menjadi pemenang segmen kali nie..semoga success selalu, Good Luck.

PEMENANG SEGMEN BLOGLIST JAMALUDDIN.NET

SENARAI PESERTA SEGMEN BLOGLIST JAMALUDDIN.NET

jom singgah semua blog yang dah join segmen Jamal nie ye Kawan-kawan. "Sharing Is Caring"